• Vogelnestje in smeedijzer
  • Model: mangeoire-nid/022

Vogelnestje in smeedijzer


Sorry, maar dit artikel is helaas niet meer beschikbaar.


Elegant en opvallend voederhuisje (bol met vogel) in smeedijzer met ijzerdraadbekleding. U kan er enkele vetbollen in plaatsen en zo de winterse honger van onze vogels stillen, of daarenboven ook creatief te werk gaan om de bol te vullen (zie foto).

Door de vorm van het vogelnestje is er geen waterophoping waardoor het voedsel verrot, en de vogels kunnen met een mogelijkheid van 360 graden lekker smullen, waardoor er letterlijk en figuurlijk plaats is voor iedereen.

Door de hoogte van de steun (1 meter) zijn de vogels ook in veiligheid voor een snode daad van de kat, hond, .......

Het geheel bestaat uit een steun van 1m, waarop de bol wordt vastgevezen en daarenboven vijst u ook nog een fraaie smeedijzeren vogel op de bol. Doordat deze op de bol gevezen wordt hebt u meteen ook de mogelijkheid om de vogel in verschillende richtingen te laten opkijken.

Artisanaal product, die op termijn een roestplatina krijgt. U kan natuurlijk alles in een door u gekozen beschermende laag verven.

Afmetingen:

- vogeltje meet 6 x 2,5 x 3,5 (H) cm;

- het nestje heeft een diameter van 13 cm en is 8,5 cm hoog;

- de steun meet 1m en heeft een diameter van 7 mm;

- gewicht: 560 gr.

Het artikel wordt geleverd met de vijs om het nestje op de steun te plaatsen. (een eenvoudige sterschroevendraaier volstaat)Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Schrijf je in op onze mailing lijst