Levering

VERZENDKOSTEN

BASISPRINCIPE:

Verzend- en transportkosten: 15,95 euro voor de totaliteit van de bestelling.  Voor een heel beperkt aantal artikelen (Vb grint en keien) wordt sowieso een supplementaire verzendkost aangerekend. In de enkele gevallen waarbij dit geldt, wordt dit in de beschrijving van het atrikel vermeld.

BIJKOMENDE OPMERKING

We houden het voorrecht om de transportkosten te wijzigen in functie van het aantal pakketten en hun omvang, zelfs indien dit afwijkt van het basipsrincipe. Bij het niet aanvaarden van een dergelijke mogelijke meerkost voor transport wordt een terugbetaling van de bestelling verzekerd


Aarzel niet om ons hierover te contacteren voor het ingeven van uw bestelling.LEVERING

Vitis-in-Situ hanteert een leveringstermijn van 10 dagen. In bepaalde omstandigheden, buiten de wil van Vitis-in-Situ om (Vb onverwachte stockbreuk of leveranciersprobleem) kan het gebeuren dat deze termijn niet gerespecteerd kan worden. In dit geval wordt met de klant contact gezocht, en wordt in onderling overleg een oplossing voorgesteld. Bij de levering van een bestelling door een koerierdienst is Vitis-in-Situ niet verantwoordelijk voor een opgelopen vertraging, eigen aan de werkmethode van de koerierdienst. Wij raden ook aan om bij levering de inhoud te controleren op schade.

Schrijf je in op onze mailing lijst