Levering

VERZENDKOSTEN

Verzend- en transportkosten en andere formaliteiten voor kleinere paketten : 9,90 euro voor het totaalpakket van de bestelling. Vanaf een bedrag van 150 euro worden er GEEN verzendkosten meer aangerekend. Voor een heel beperkt aantal artikelen (Vb grint en keien) kan een supplementaire verzendkost aangerekend worden. In de enkele gevallen waarbij dit geldt, wordt dit in de beschrijving van het arikel vermeld.

We houden het voorrecht om de transportkosten te wijzigen in functie van het aantal paketten en hun omvang. Aarzel niet om ons hïerover te contacteren voor het ingeven van uw bestelling.LEVERING

Vitis-in-Situ hanteert een leveringstermijn van maximaal 10 dagen. In bepaalde omstandigheden, buiten de wil van Vitis-in-Situ om (Vb onverwachte stockbreuk of leveranciersprobleem) kan het gebeuren dat deze termijn niet gerespecteerd kan worden. In dit geval wordt met de klant contact gezocht, en wordt in onderling overleg een oplossing voorgesteld. Bij de levering van een bestelling door een koerierdienst is Vitis-in-Situ niet verantwoordelijk voor een opgelopen vertraging, eigen aan de werkmethode van de koerierdienst.

Schrijf je in op onze mailing lijst