• Verlichtingslantaarn
  • Model: lanterne-eq0654/132
  • Verlichtingslantaarn

Verlichtingslantaarn - 24 leds met dynamo en USB activering

Op voorraad 44,95€


Deze lantaarn is uitermate geschikt op de camping, bij u thuis in de berging, garage, ……. 360 graden rondom licht dat u ook via een intensiteitsschakelaar kan regelen volgens uw activiteit en om desgevallend de autonomie te verlengen.

Uitgerust met een lamp 24 LEDS beschikt u over een krachtige lichtbron met een autonomie van zes uur. Een regelknop stelt u in staat de lichtsterkte aan te passen, een draaghandvat vergemakkelijkt het gebruik en de lantaarn is compact en robuust.

Met de bijhorende haak kan u de lantaarn ophangen in een boom, aan een draagbalk, in een tent, de camper, enz.

Er zijn VIER mogelijkheden om de batterij op te laden:

  1. Plaats de lantaarn in volle zon en het zonnepaneel laadt de lantaarn op. Een rood verklikkerlampje verwittigt u wanneer de batterij is opgeladen. Reken echter wel op zowat 20 Hr zonnelicht tot de batterij volledig is opgeladen (wat natuurlijk niet altijd hoeft). Maak de zonnecel af en toe zuiver met een proper doekje.

  2. De handdynamo genereert onmiddellijk de energie om de lantaarn direct en onder alle omstandigheden te kunnen gebruiken. Klik de dynamohefboom uit, draai in wijzerszin en het verklikkerlampje toont aan wanneer u voldoende hebt opgeladen.

  3. Een bijgeleverde stekker stelt u in staat om de lantaarn op te laden via het gewone elektriciteitsnet. Reken op 4 – 5 Hr tot de lantaarn volledig is opgeladen. Via het rood verklikkerlampje weet u wanneer de batterij volledig is opgeladen.

  4. Met een USB aansluiting kan u de lantaarn rechtstreeks op uw computer aansluiten.

GEGEVENS:

  • Afmetingen: 24 cm hoog en een basis van 13,5 x 13, 5 cm

  • Gewicht 540 gr

  • Batterij: 3.7V 2.300mAh Lithium (vervangbaar)

  • 24 Leds wit licht

 

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Schrijf je in op onze mailing lijst